Természetesen az otthoni kísérletezgetés sem maradhatott el sosem, szinte mindig hoztam haza az adott országból némi különleges alapanyagot, illetve fűszereket (természetesen ez nem mindig sült el a legjobban…). Már ekkor biztos voltam benne, hogy miután visszaköltözöm Országunkba, élelmiszerrel szeretnék foglalkozni, szeretnék különleges, ízletes szendvicseket készíteni. Családunkban is már szinte hagyománnyá vált az egyes baráti/családi összejövetelek során különféle kisebb szendvicsek készítése a vendégek fogadására. Kísérletezéseim mellett Édesanyámtól sok, nagyon finom szendvicskrém receptet kaptam. Emellett például babkrémünket mauritiusi barátnőmmel alkottuk meg, még közel-keleti éveim folyamán. Fantasztikus szendvics ötletekkel találkoztam eddig sok rendezvényen, kiállításokon, bámulatos, hogy szinte határtalan e vendégváró termékekben a lehetőség és fantázia. A szendvicseket természetesen jó alaposan leteszteltettem, és amelyeknél a legmagasabb volt az íz-szépség faktor, azok kerültek be a jelenlegi kínálatba. Eddigi tapasztalataim alapján az olasz, és persze a magyar konyha áll a legközelebb a szívemhez és az ízlésemhez, így e két konyha ízvilágát és alapanyagait használtam fel szendvicseim megalkotásához.